Warning: mysqli_error() expects exactly 1 parameter, 0 given in /home/babano/domains/sabotasje.no/public_html/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/db.class.php on line 29

Ingeborg Annie Lindahl (f. 1981) bor og arbeider i Bergen. Hun er utdannet fra Kunst og Designhøgskolen i Bergen, MA 2012, og var av første kullet som ble uteksaminert med BA fra Kunstakademiet i Tromsø 2010. Hennes kunstpraksis bearbeider vårt paradoksale forhold til naturen, verdien av naturen og teknologiens rolle i miljøet.

- Jeg velger medium ut i fra ide, og min interesse ligger i skjæringspunket som oppstår mellom ulike materialer sine iboende symbolske kvaliteter, historier og lag av sammenhenger. For tiden arbeider jeg med å adressere fundamentale forhold til vår relasjon til kunnskap og forbruk. Inspirert av verden utenfor studio.

Etter masteren har hun vært festivalkunstner ved Vossajazz sitt 40års jubileum 2013, og hun har hatt soloutstillinger hos Galleri NordNorge 2013, Galleri Gamle Oslo og Skiens Kunstforening i 2014. Lindahl var en av tre kunstnere i Kunstlandskap Fjaler 2013 med Land Art prosjektet Devolution Crater, kuratert av Kjell-Erik Ruud, i regi av Nordisk Kunstnersenter i Dale. I 2013 mottok hun Per Spillings pris for å ha utmerket seg med et kunstnerisk uttrykk preget av originalitet og dristighet.

Sammen med Kristina D. Aas har hun tatt initiativet til dette kuratoriske prosjektet, SABOTasje. Hun har også vært delarrangør & kurator for utstillingen odds i Odda 2012.
I 2011 var Lindahl arrangør og kurator for Ut i min hage – Nr. 19

www.ingeborgannie.com

Kristina Daukintyte Aas (f. 1978) er litauisk/norsk kunstner og kurator. Hun er utdannet ved Kunst og Designhøgskolen i Bergen, BA 2009 i tekstil og MA 2011.

- Helt fra barndommen var materiale vikitg for meg og da spesiellt tekstil. Og selv om jeg jobber med video eller installasjoner spiller det tekstile veldig stor rolle i mitt arbeid. Jeg er optatt av hvordan vi mennesker betrakter omgivelsene, der veldig mye er betinget av kulturen og ikke minst språket. Språket som igjen speiler våre fysiske begrensninger.

Mens hun fortsatt studerte i Bergen var hun med å lage kostymer til teaterstykket skrevet av Jon Fosse, "Desse Auga" som var regissert av en litauisk regissør, Oskaras Korsunovas, i Stavanger i 2008. Master oppgaven hennes ble vist i Litauen, Kaunas under Tekstil Biennalen i 2011 på en utstilling "Experiments with Light".
Hun har hatt sin første solo utstilling i Bergen på galleri Format i 2013.
I 2014 kommer hun å stille ut både i København på et Forårsudstillingen i Charlottenborg og i Vilnius i Litauen i mai.

For tiden jobber hun deltid på Innvik Sellgren AS i Innvik. Hun var også medkurator i gruppen ODDS og arrangerte utstilling i Odda i 2012 sammen med Ingeborg Annie Lindahl.

www.kristina-aas.com