Warning: mysqli_error() expects exactly 1 parameter, 0 given in /home/babano/domains/sabotasje.no/public_html/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/db.class.php on line 29

 

Kristina D. Aas og Ingeborg Annie Lindahl har tatt initiativet til SABOTasje kunstutstilling.
En steds spesifikk utstilling, hvor produksjonslokalene ved Innvik Gamle Ullvarefabrikk blir fylt med nytt innhold. Bakgrunnen for utstillingen er hver våre samarbeid med Innvik Sellgren og Innvik Gamle Ulvarefabrikkens venner i forbindelse med kunstproduksjon. SABOTasje kunstutstilling er en gest for å gi noe tilbake og sette søkelyset på hvordan gjenbruk av rom kan bidra til en ny kulturell vår.

Utstillingen SABOTasje et annerledes blikk på tekstil og består av eksperimentelle kunstneriskeuttrykk, hvor en fellesnevner er deres  referanser til jaquardveven.
Den industrielle landskap kommer til syne via tekstilfremstilling, og selve ‘stoffet’ bærer sine egne historier. De aktuelle kunstnerene i SABOTasje vrir på fordommer til materiale med et spørrende blikk på vår egen tid.

På utstillingen vises større verk, installasjoner, video og kunstverk satt sammen av mange ulike materialer. Arbeidene viser en fornyet interesse for Jaquard, med potensiale til å bidra til refleksjon om den teknologiske utvikling…  Vi håper utstillingen vil vekke begeistring og engasjement I fagmiljøet og blant publikum. Noen av kunstnere og kuratorer vil være tilstede under montering og åpning.