Warning: mysqli_error() expects exactly 1 parameter, 0 given in /home/babano/domains/sabotasje.no/public_html/wp-content/plugins/revslider/inc_php/framework/db.class.php on line 29

Kari Merete Paulsen

Kari Merete Paulsen bor og jobber i Bergen.  Hun har Hovedfag i tekstil (2003 – 2005)  ved Kunsthøgskolen i Bergen (KhiB).

– Ting er ikke alltid som de fremstår ved første øyekast. I mine arbeider tar jeg for meg hvordan mennesket oppfatter og tolker sine omgivelser, basert på tidligere opplevelser og erfaringer.

”Tray” er en del av en serie vevde arbeider jeg har laget, som omhandler Psykisk Helse. Emnet er et samarbeidsprosjekt mellom kunstnerene Knutsen, Paulsen & Hoem. (Vi har samarbeidet om emnet, men lager egne verk). Knutsen, Paulsen og Hoem har siden 2006 hatt et kunstnerisk samarbeid. Vi arbeider alle med ulike innfallsvinkler i forhold til områdene eksistensialisme og psykologi.

Vi interesserer oss for individets møte med seg selv og omverdenen, og hvordan dette er farget av tidligere erfaringer. Vi ønsker å belyse at det ikke finnes én objektiv sannhet, men subjektive versjoner av denne, og ønsker å sette fokus på taushet, tabuer og holdninger overfor psykiske helseplager og lidelser.

  • Arbeid: Tray
  • Teknikk: Jacquardvev
  • År: 2013